miercuri, 2 ianuarie 2013

Trădaţi în dragoste 3 ianuarie 2013 IN RELUARE AICI


Tradati in dragoste 2013

Trădaţi în dragoste 3 ianuarie 2013 IN RELUARE doar aici pe BlackPedia.Ro

Ajutaţi de Ernest, cei care sunt Trădaţi în dragoste vor putea să işi demaşte partenerii infideli, în fiecare luni seara. Prin urmare, cei care işi bănuiesc soţii, logodnicii sau iubiţii, îi pot contacta pe realizatorii emisiunii pentru a demonstra că bănuielile lor sunt fondate.

Apelând gratuit la serviciile unor detectivi particulari profesionişti, cei care se simt trădaţi în dragoste vor trebui să pună la dispoziţia acestora fotografia celui vizat şi programul zilnic al acestuia (unde locuieşte, la ce oră pleacă la serviciu, unde lucrează, numărul de la maşină etc.), pentru ca trădarea să iasă la iveală în toată splendoarea ei.

Filajul se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, timp în care detectivii vor filma din umbră tot ce face infidelul. În momentul în care urmăritorii vor avea dovada certă că acesta calcă strâmb, se va organiza.... flagrantul.
Ernest, împreuna cu persoana trădată, o echipa de filmare şi două echipaje de la o firma de pază şi protecţie, va merge acolo unde se află partenerul infidel, în compania amantului/amantei.
Flagrantul este punctul culminant al emisiunii
Video Tradati in Dragoste

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu